Vergaderen in de natuur

Prinsheerlijk vergaderen!

Een fraaie ijssalon, een vergaderzaal met de naam ‘De Troonzaal’ een kleine zaal en een terras vormen samen de optelsom van een bijzondere locatie.  hwIII-terras59 De combinatie ambachtelijke ijsmakerij en vergaderaccommodatie is uniek in Nederland. Het geeft u de mogelijkheid om het nuttige met het aangename te combineren. Bijvoorbeeld vergaderen, wandelen en genieten van een heerlijke kop koffie of ijscoupe. Veel is mogelijk bij Hoeve Willem III.

Tijdens de vergadering voorzien wij u van heerlijke (duurzame) koffie, thee en andere dranken. We bereiden uitgebreide lunches en brunches. Aanrader: ons -in eigen huis Hoeve Willem 3 Ambachtelijk ijsvervaardigd- ambachtelijk ijs. Vindt u het prettig om na de maaltijd naar buiten te gaan? Wandelen met kaart of struinen in De Peel? We wijzen u graag de weg. Qua recreatie is alles mogelijk door samenwerking met lokale ondernemers. In de onmiddellijke omgeving zijn diverse luxe overnachtingsmogelijkheden. We nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze mooie Peel! Deze site is slechts een voorproefje.

De bereikbaarheid is optimaal, op slechts enkele autominuten van de A67 -afslag 37, Liessel- komt u terecht in een compleet andere groene wereld. Er is heel veel mogelijk, eventueel in combinatie met collega recreatieaanbiedersin De Peel. Graag stellen wij in overleg met u een arrangement samen. Meer informatie? Neem gerust contact op met: José Krekels 0493 529530.

Vergaderen in de natuur

De rust en ruimte rond de Hoeve Willem III zijn indrukwekkend en een inspiratie voor uw bijeenkomst. Ongestoord, totale privacy en indien nodig anonimiteit behoren tot de sleutelwoorden.Peelproeven 021

Combineer het zakelijke en het pure genieten; na de lunch wandelt u ongedwongen de stilte in...

Of u nu een vergadering, meeting, workshop of presentatie organiseert, Hoeve Willem III is de aangewezen plek. Tot 28 personen aan een Royale tafel en zetels of tot 50 personen in theateropstelling. Door de fantastische akoestiek heeft u geen versterking nodig, en door de geluidsisolatie zijn geluiden van buiten de zaal uitgesloten. Onze Troonzaal is voorzien van faciliteiten als scherm en beamer. Ook WiFi - internet staat tot uw beschikking.
De Troonzaal is voorzien air conditioning.

Wilt u minder formeel overleggen? Dat kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom op ons terras of in de Achterzaal. Wij zorgen voor een lekkere kop koffie of lunch...

Gratis parkeerruimte, ook geschikt voor bussen achter de Hoeve.
Bij Hoeve Willem III leveren we uitsluitend maatwerk, voor meer informatie neem contact met ons op.

peelkruiwagens