Openingstijden
hero overlay

Hoeve Willem III

Hoeve Willem III ligt in een uitgestrekt natuurgebied in de Peel. Bij ons kunt u genieten van rust, natuur en heerlijk ambachtelijk ijs. Bij Hoeve Willem III bent u letterlijk de koning te rijk! Want naast onze ijsboerderij met landelijk terras, zijn wij ook het adres voor uitjes en zakelijk ontmoeten.

IJsspecialiteiten

Kom en geniet op ons terras van een overheerlijke ijscoupe! Na een stevige wandeling, mooie fietstocht of zomaar omdat het kan! Vorstelijk ijs, verse slagroom, vers fruit, een heerlijke topping! Voor ieder wat wils!

Bekijk onze ijsspecialiteiten

Meer dan alleen ijs

Honger na een wandeling of fietstocht? Wij serveren heerlijke lunchgerechten. Heb je meer zin in iets anders? Dat kan, wij serveren fairtrade koffie’s in verschillende soorten, lekker met een stukje appeltaart of heerlijke wafel. Ook een biertje of een wijntje bieden wij u graag aan, eventueel vergezeld van een lekker borrelhapje.


Bekijk onze menukaart

Over Hoeve Willem III

Een eeuwenoude hoeve midden in het natuurlijke veengebied 'de Peel' in het pitoreske Helenaveen. Hier ben je de koning écht te rijk en kun je genieten van ambachtelijk ijs, leuke uitjes en zakelijke ontmoetingen.

Over Hoeve Willem III