IJssalon

Lekker uitwaaieren op de fiets of een stevige wandeling in De Peel? Daar hoort natuurlijk een doel bij: Hoeve Willem III! U kunt hier lekker genieten van ambachtelijk ijs, een heerlijk kopje koffie of een voedzame lunch. Bij goed weer in het Hart van de Peel op het terras of binnen in de ijssalon van onze markante boerderij. U vindt ons aan de Helenavaart op de route tussen de veendorpen Griendtsveen en Helenaveen.

Kijk hier voor de actuele openingstijden

Buiten onze openingstijden is het mogelijk om met een groep te reserveren om vanuit de Hoeve Willem III diverse wandelroutes of fietsroute te maken. U bent welkom voor een ontbijt, lunch of koffie met gebak vanaf 15 personen.

Smakelijk eten in de ijssalon

Waar vroeger de koeien stonden is nu een gezellige ijssalon ingericht. Met ons groot assortiment heerlijk ambachtelijk ijs doen we jaarlijks veel mensen een plezier. Bij lekker weer kunt u van ambachtelijk ijs genieten op het terras in onze voortuin. Voor groepen hebben we ook plaats. Dus als u met een grotere groep op stap bent kom gerust langs. Of u wilt in de zomer of winter eens lekker vergaderen, ver van alle drukte? Dan is Hoeve Willem III ook uw plek.

Hoeve Willem III

Schitterend gelegen in het hartje van de Peel.
Nostalgische sfeer.
Gelegen op 150 m afstand van de rustige soemeersingel, dus geen verkeershinder.
Ruime parkeergelegenheid en draaimogelijkheden ook voor bussen.
Moderne toiletvoorzieningen, ook voor invaliden.

 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Hoeve Willem III
Soemeersingel 127
5759 RD Helenaveen
T 0493 - 529 530
E info@hoevewillemdrie.nl