Activiteiten & uitjes

LET OP! Tijdens de 'Weg uit de Peel' weekend (7-8-9 en 14-15-16 juni is het NIET mogelijk te reserveren voor activiteiten)

Op en rondom Hoeve Willem III kunnen wij diverse activiteiten en uitjes aanbieden.
Met ruim 2 hectare grasland om de Hoeve en ruimte tot wel 120 personen binnen zijn wij ideale lokatie voor het organiseren van uw evenement. Ook voor het eten kan worden gezorgd. Ontbijt, lunch, barbecue of buffet het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid. Uiteraard kunt u ook genieten van het lekkerste ijs uit de Brabantse Peel.

Hoeve Willem IIIDe unieke ligging van Hoeve Willem III, in het hart van de Deurnesche Peel en de Mariapeel, maakt hem uitermate geschikt voor een dagje uit. Met of zonder (klein)kinderen, er is genoeg te zien en te doen.
In onze nieuw aangelegde parktuin is een fraai uitzicht over het weidse Peellandschap waar U op uw gemak kunt zitten alsmede een speeltuin met ruimte voor fantasie en spel.

Hieronder vindt u aantal mogelijkheden, wilt u heel iets anders? Dat kan natuurlijk ook, neem contact met ons op en wij maken graag een programma op maat!

High tea

Laat u verwennen met een zeer complete high tea.
Te reserveren tijdens openingstijden van onze ijssalon.

Lekker bij kletsen met vriendinnen! Dat kan heel goed met een lekker kopje thee.
Thee bezit heel wat weldaden: het bevat veel anti-oxidanten, is vochtafdrijvend en hydraterend.
Wij serveren T'amore thee, in 10 verschillende smaken. Omdat een high tea meer is dan een kopje lekkere thee serveren wij diverse zoete en hartige hapjes. En als afsluiter een mini ijsproeverij!

Maak het extra feestelijk met een glaasje bubbels! Ook alcoholvrij als u dat wenst!

Kosten € 19,95 p.p (€ 24,50 p.p met bubbels)

hwIII-terras50

Willem III arrangement

Een compleet arrangement voor groepen vanaf 15 personen.

Iedereen die wel eens een familie of vriendendag heeft georganiseerd weet hoe lastig het is een compleet arrangement te vinden voor jong en oud, op een lokatie met voldoende ruimte en binnen een passend budget. Wij hebben daarom een interessant arrangement opgesteld.
De dag start met  koffie en thee en heerlijke plaatcake.  Voor de kinderen is er ranja gedurende de hele dag.Waar is deze foto gemaakt?

Hierna kunt u een heerlijke wandeling maken over de aangegeven route rondom de Hoeve (circa 2 km). In de winterperiode is deze route afgesloten ten behoeve van de rust van de vele ganzen die in ons gebied overwinteren. Dan bieden wij de mogelijkheid om wat kleine spellen te doen.

logo henk artsTer afsluiting is er een uitgebreide barbecue.
Deze bestaat uit: 4 stuks vlees per persoon, stokbrood met kruidenboter, meerder sauzen en diverse salades. Uiteraard kunt U ook nog eens genieten van een overheerlijk ijsje.

Uiteraard is het mogelijk om naar persoonlijk inzicht en in overleg het arrangement aan te passen. Wij zijn graag bereid om U in dat geval een passende en vrijblijvende offerte aan te bieden.

  • Ontvangst koffie/thee met plaatcake
  • Wandeltocht (2km) of kleine spellen
  • Royale Barbecue (4 stuks vlees, stokbrood met kruidenboter, sauzen en salades)
  • Handijs naar keuze
  • Vanaf 15 personen
  • Reserveren verplicht

Kosten € 27,50 per persoon

Bovenstaande arrangement is eventueel uit te breiden met een van onze spelactiviteiten

En er is meer...

IJsproeverij
Ervaar onze grote diversiteit aan smaken. Deze proeverij is een unieke activiteit met uitleg over de geschiedenis van de streek, van ons bedrijf en over de productie van ons schepijs.
Alleen te reserveren vanaf 6 personen tijdens de openingstijden van onze ijssalon muv zon- en feestdagen

Kosten € 6,70 per persoon

Peelproeven
De Peel waar voorheen turfstekers tussen de middag hun boterhammen met spek aten en de rest van de dag “klot” staken. Ervaar het gebied waar de verhalen van Toon Kortooms en Antoon Coolen zich afspelen.
In samenwerking met Herberg de Morgenstond bieden wij U een overheerlijk wandelarrangement .
U wordt ontvangen bij Hoeve Willem III met koffie/thee en een warme wafel. Na de eerste etappe gebruikt U een overheerlijke lunch bij Herberg de Morgenstond in Griendtsveen.  Na terugkeer op de Hoeve ontvangt U ter afsluiting een ijscoupe naar keuze.

Kosten € 29,95 per persoon

Spelactiviteiten
Speciaal voor onze Hoeve hebben wij The Royal Games ontwikkeld, een leuk en actief spelcircuit met een competitief  element.
Wilt u liever andere spelactiviteiten neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Kosten vanaf € 13,50 p.p.